Vinprovningar i gamla stan

Kalendarium 2024

Kalendariet för mina vinprovningar i källaren i gamla stan är nu uppdaterat fram till december, men säkerligen tillkommer några överraskningar allt eftersom.

Sommelierskans Söndagsskola och Sommelierskans OBS-klass är numera välkända begrepp för de som kommer på mina vinprovningar. Om man ska säga något om dessa är nog Söndagsskolan oftast lite bredare i teman medan OBS-klassen överlag behandlar lite mer annorlunda ämnen.  Det finns alltså inget genomgående tema under hela terminen utan man anmäler sig till provningarna en och en. Sommelierskans POPUp är de provningar då jag får besök av importörer, vinmakare, författare eller annat löst folk 🙂 Höstens succé AW hos Sommelierskan återkommer givetvis, en lite enklare provning som återkommer en fredag i månaden. Håll utkik efter den!

Lunchprovningarna Sommelierskans Old School återkommer tre gånger per termin och går att köpa som ett paket för 1 800 kr.

Alla dessa provningar vänder sig till dig som privatperson och du anmäler dig genom att skicka ett mail till mig på vinprovning@sommelierskan.se.

Min tanke är att alla ska kunna vara med, inga förkunskaper krävs och vi håller ett glatt humör där alla som vill får komma till tals med frågor och funderingar. Detta är en social tillställning lika mycket som en vinprovning, men naturligtvis lär ni er något på vägen! Oftast provar vi vinerna halvblint, alltså ni vet vilka viner vi provar men inte vad som är i vilket glas. Häng med!!!

I varje provning ingår minst sex viner, ett snyggt provningsprotokoll för egna anteckningar och självklart något tilltugg anpassat till vinerna.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är somm211-1-1024x768.jpg

Avbokning görs utan kostnad så länge vinprovningen inte är betald. Vid avbokning efter betalning men senast en vecka innan provningen erbjuds en likvärdig provning vid annat tillfälle. Avbokning mindre än en vecka innan provningen kan tyvärr inte ersättas, men naturligtvis kan du sälja din plats vidare.

Vinprovning hos Sommelierskan

Vi ses!