Vinprovning för företag och grupper

I min vinkällare på Själagårdsgatan i gamla stan finns plats för 24 sittande gäster och det går alldeles utmärkt att skicka en förfrågan om en provning för företag, förening eller grupp. Lunchtid, eftermiddag eller kväll, ingenting är omöjligt! Tema kommer vi överens om tillsammans utefter era önskemål.

Vi provar vin i Riedelglas och alla får ett protokoll med dagens viner som man kan ta med sig hem. Oftast provar vi vinerna halvblint, det vill säga att ni som gäster får arbeta lite med att försöka gissa vilket vin som är vilket. Enligt mig bästa metoden att lära sig om vinets aromer och smaker, och så är det kul med en liten utmaning!

Prisexempel:

Provning av fyra viner med enkla snacks, ca 90 min: minimidebitering (upp till 12 personer) 7800 kr*, därefter ett tillägg på 320 kr* per person upp till 24 personer.

Provning av sex viner med tilltugg (ex ost & chark), 90-120 min: minimidebitering (upp till 12 personer) 9300 kr*, därefter ett tillägg om 450 kr* per person upp till 24 personer.

*priser exklusive moms

Är ni fler än 24 och har en lokal som passar på ert företag till exempel, så kan jag givetvis komma till er istället. Då står ni för inköp av vin och tilltugg, hyra av glas o s v. Jag fakturerar enligt överenskommelse för min tid och är det utanför Stockholm tillkommer även tågresa och ev. övernattning.

Välkommen med er bokningsförfrågan!