Vinprovningar för privatpersoner: Sommelierskans Söndagsskola, OBS-klass, Pop-Up

Sommelierskans Söndagsskola och Sommelierskans OBS-klass är numera välkända begrepp för de som kommer på mina vinprovningar. Om man ska säga något om dessa är nog Söndagsskolan oftast lite bredare i teman medan OBS-klassen överlag behandlar lite mer annorlunda ämnen.  Det finns alltså inget genomgående tema under hela terminen utan man anmäler sig till provningarna en och en.

Lunchprovningarna Sommelierskans Old School återkommer med buller och bång under våren 2022.

Alla dessa provningar vänder sig till dig som privatperson och du anmäler dig genom att skicka ett mail till mig på vinprovning@sommelierskan.se.

Min tanke är att alla ska kunna vara med, inga förkunskaper krävs och vi håller ett glatt humör där alla som vill får komma till tals med frågor och funderingar. Detta är en social tillställning lika mycket som en vinprovning, men naturligtvis lär ni er något på vägen! Oftast provar vi vinerna halvblint, alltså ni vet vilka viner vi provar men inte vad som är i vilket glas. Häng med!!!

I varje provning ingår minst sex viner, ett snyggt provningsprotokoll för egna anteckningar, något tilltugg anpassat till vinerna och ett mail med en sammanfattning av det vi pratat om kommer några dagar efter provningen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är somm211-1-1024x768.jpg

Nu är programmet för höstens provningar klart:

Sommelierskans Söndagsskola hösten 2021

Sommelierskans OBS-klass hösten 2021

Avbokning görs utan kostnad så länge vinprovningen inte är betald. Efter betalning  utgår ingen ersättning, men naturligtvis hjälper jag dig att försöka sälja din plats vidare. Vid akut sjukdom erbjuds en likvärdig provning vid annat tillfälle.

Vinprovning hos Sommelierskan

Förutom dessa fasta provningar kommer det under hösten dyka upp ett antal popup-provningar på lite kort varsel. Se till att följa mig på sociala medier eller prenumerera på mitt veckobrev så att du inte missar något!

Vi ses!