Vinresor

Man kan läsa om vin och vintillverkning och man kan prova viner i oändlighet, men att besöka en vingård och se arbetet på nära håll ökar förståelsen för det hantverk som vinmakeri faktiskt är. Jag har arrangerat vinresor sedan 2017 och det är ett fantastiskt sätt att resa. Du träffar nya vänner med samma intresse, det vill säga livets goda, du lär dig en massa nytt om vinmakning och får prova så mycket gott. Vi reser genom vackra vinlandskap, bor bra i såväl städer som ute på landsbygden, vi äter gott och skrattar otroligt mycket. Följ med du också!

Druvskörd i Terra Alta, Katalonien

Under 2024 tar jag en paus med vinresor i egen regi och återkommer med full kraft och spännande resmål 2025 🙂

Mina vinresor går än så länge till destinationer i Europa men planen finns på resor längre bort än så också. Vi avvaktar läget i världen och ber att få återkomma när det blir aktuellt att resa långt bort 🙂

Vill du resa med mig som färdledare i år så ta en till på Club Eriks hemsida och sök upp resorna under temat Allt om Mat. Under våren reser vi till Dourodalen i Portugal och till Pfalz i Tyskland, jättefina resor med mat & vin i tydligt fokus.

Hela gänget i Piemonte, oktober 2019

För att kunna erbjuda ett tryggt och säkert resande med en paketlösning där i princip allt ingår samarbetar jag med Nygren & Lind Resebyrå AB. Jag planerar resrutten och bokar vingårdsbesök och annat skoj vi ska hitta på. Nygren & Lind bokar flygresor, transfer, hotell och så vidare och sedan syr vi ihop allt till en hejdundrande resa.

Det bästa betyget man kan få som researrangör ar återkommande gäster och det har jag många vilket jag är otroligt glad över. Men, det finns alltid plats för nya resesugna såklart!

Vinvandring i Österrike, september 2018