Vinresor

Man kan läsa om vin och vintillverkning och man kan prova viner i oändlighet, men att besöka en vingård och se arbetet på nära håll ökar förståelsen för det hantverk som vinmakeri faktiskt är.

Druvskörd i Terra Alta, Katalonien

Nu är 2022 års första vinresa redo för bokning! Turen går till Frankrike och jag hoppas du vill följa med 🙂

Mina vinresor går än så länge till destinationer i Europa men planen finns på resor längre bort än så också. Under hösten 2021 blir det hela fyra resor då det under förra året blev tvunget att skjuta upp och ändra om lite i programmet. Dessa resor är fullbokade men läs gärna programmen för att få en uppfattning om hur det brukar gå till 🙂

Hela gänget i Piemonte, oktober 2019

För att kunna erbjuda ett tryggt och säkert resande med en paketlösning där i princip allt ingår samarbetar jag med Nygren & Lind Resebyrå AB. Jag planerar resrutten och bokar vingårdsbesök och annat skoj vi ska hitta på. Nygren & Lind bokar flygresor, transfer, hotell och så vidare och sedan syr vi ihop allt till en hejdundrande resa.

Det bästa betyget man kan få som researrangör ar återkommande gäster och det har jag många vilket jag är otroligt glad över. Men, det finns alltid plats för nya resesugna såklart!

Vinvandring i Österrike, september 2018