Jag är tillbaka!

Efter en tid i träda och väntan på att världen ska bli lite mer normal igen är jag nu äntligen tillbaka och redo att kicka igång hösten 2021, hurra!

Under oktober månad flyttar jag in i min egen källare i gamla stan i Stockholm men vinprovningarna startar redan nästa vecka och då håller vi till på Vikingagatan 5 i Vasastan. Här är höstens program för Sommelierskans Söndagsskola och Sommelierskans OBS-klass , skynda dig att säkra din plats 🙂

I september börjar jag skicka ut Sommelierskans Veckobrev till ett gäng förväntansfulla prenumeranter, Vill du också vara med? En årsprenumeration kostar 295 kr och du anmäler dig på mail här. Som prenumerant blir du under året självklart först ut att få information om alla nya provningar, resor och annat skoj som vi ska hitta på, men dessutom kommer du att få en massa roliga vintips, goda recept, resereportage och mycket mer. Jag ser jättemycket fram emot detta, häng med!

Champagnegänget 2020

Vi ska äntligen få ge oss ut och resa igen i höst! Förra året blev det mesta inställt som ni vet. Vi fick dock ett litet fönster i slutet av augusti och kunde åka till Champagne, magiskt!

I höst bär det iväg till Champagne, till Duorodalen i Portugal, till Pfalz i Tyskland och slutligen till spanska klassikern Rioja. Och samtidigt snickrar jag nu på reseprogrammet för våren 2022, det känns underbart 🙂

Följ mig på min resa mot framtiden!