Lusselelle

Nu är det som allra mörkast och efter detta året är det lite svårt att hålla modet uppe. Men vi måste hålla ut lite till, snart går vi mot ljusare tider och vaccinet är på ingång, 2021 kommer bli ett bättre år!

Min terapi dessa dystra månader har varit att snickra ihop nästa års vinresor och som jag längtar! Du hittar det senaste tillskottet här och jag hoppas verkligen att du blir sugen på att följa med! Duorodalen i september, mitt i skördetid, är obeskrivligt vackert och vi kommer att besöka fantastiska vingårdar!

Ni har väl inte missat att jag också släppt 2021 års Champagnetur? Programmet till den lyxiga resan hittar du här och har du inte varit i Champagne tidigare tycker jag verkligen att det är dags nu 🙂

Ha en fin lucia och ta hand om er!

Duorodalen i norra Portugal 🙂