Resorna för hösten 2021 kommer snart…

En dryg månad återstår av det konstiga och sorgliga året 2020. Restriktionerna hårdnar för att vi ska få bukt med det envisa viruset men samtidigt finns hoppet om vaccinet som faktiskt verkar vara runt hörnet nu! Den ljusnande framtid är vår, kanske redan i vår 🙂

Under hösten 2021 har jag tre resor planerade: Sommelierskans Lyxbubbla 2-6 september, den går att boka redan nu. Alldeles snart kommer även På dojjan i Duoro 11-16 september samt Rajraj i Rioja 5-9 oktober. Jag längtar oerhört efter alla tre!!!

Sommelierskans Lyxbubbla är en resa till Champagne där jag plockat det bästa från mina tidigare resor och lagt till lite nytt. Det blir sabrering, matlagningskurs, självklart ett gäng besök på Champagnehus, långa härliga champagneluncher och i vanlig ordning mycket skratt, missa inte detta!!!

Förrätten serverad hos Champagne Deutz

Håll i, håll ut, håll avstånd. OCH håll hoppet uppe! Ta hand om er <3