Glad Påsk!

Påsken är tidig i år och det märks inte minst på snöblasket som vräker ner över oss…

Rosén som ligger på kylning får kanske ligga kvar en stund till helt enkelt. Jag hoppas i alla fall att du får en härlig påsk med lite välförtjänt ledighet och jag passar på att påminna om att kalendariet är uppdaterat med provningar ända fram i juni! Läs och begrunda, jag hoppas verkligen att du hittar något som passar 🙂

Våren 2022 gjorde vi en vinresa till Grekland där vi förutom att träna dans även upptäckte några av alla de goda viner som görs här. I april tillägnar jag en AW åt detta härliga lands viner och i maj får jag besök av en dansk-grekisk vinhandlare som låter oss prova en spännande flight grekiska naturviner.

Kom, det blir hur kul som helst på båda dessa provningar, opa!

Vill du boka en egen kväll i källaren med ditt företag eller kompisgäng innan sommaren är det HÖG TID att kontakta mig nu för att hitta lämpligt datum, gör det 🙂 Jag finns på mail och svarar så fort jag bara kan. Vi hörs!