Nu reser vi igen!

Hösten smyger sig på, och det känns extra härligt att ha några resor kvar att se fram emot. Efter fantastiska resor till Champagne och Portugal väntar nu en riktig Rieslingresa till tyska Pfalz och sedan en djupdykning i Rioja. Så glad att jag får göra det här 🙂

Mogna druvor i Duorodalen i norra Portugal

Nu är det högt id att du planerar våren 2022 och är du sugen på en resa i vinets tecken har jag redan två helt olika turer öppna för bokning. I slutet av april en riktig lyxresa längs Rhônedalen, ett fullspäckat äventyr med en massa vingårdsbesök varvat med goda middagar, chokladprovning och annat skoj. Läs mer om resan som jag kallar Rusig i Rhône och hör av dig om du har några funderingar.

I slutet av maj är det sedan dags för en framflyttad resa: Yamas i Pyjamas tar oss till grekiska fastlandet där vi njuter av några dagar med vingårdsbesök men även en solig avslutning vid kusten. En riktigt fin start på sommaren!

Hoppas att du hittar något som faller i smaken!