Hej 2023!

Ett nytt år är här och jag är taggad för nya provningar och resor i vinets tecken. Januari börjar lite försiktigt och så ökar vi sedan succesivt 🙂

Igår var det premiär för Sommelierskans Söndagsskola för terminen och nästa tillfälle är på självaste Vinets Dag den 22 januari, se till att säkra din plats nu på studs genom att skicka ett mail. Vi kommer att fokusera på Italien den här eftermiddagen i källaren och göra nedslag i mer eller mindre kända vinområden.

Årets första Söndagsskola hade temat Nebbiolo

Vi är ett glatt gäng som drar iväg till Ungern i april, på årets första vinresa. Även om du inte åker med (det finns fortfarande ett par platser kvar) kan du komma och prova viner från just Ungern den 25 januari i Sommelierskans OBS-klass. Det blir både vitt, rött och sött denna kväll. Välkommen!