Hösten kommer snart…

Vi går in i augusti och jag börjar verkligen längta ner i källaren igen där jag ju får prata vin med er ivriga provare, så kul! I år börjar Söndagsskolan först i september, men i augusti hinner vi med två OBS-klasser, båda på perfekta sensommarteman: Chardonnay och Grekland. Ännu finns det gott om plats på dessa provningar så boka in dig och var med från starten i höstens härliga vinäventyr! Jag har släppt provningar fram till slutet av oktober än så länge och du kan läsa om dem alla i kalendariet.

En nyhet för hösten är AW hos Sommelierskan som jag tänker köra en fredag i månaden. Det blir en lite enklare form av vinprovning, med tre viner på givet tema, goda snacks och så en stund att snickesnacka med övriga deltagare om veckan som varit, helgen som kommer och givetvis om vinerna i glasen. Första tillfället blir på internationella Pinot Noir-dagen den 18 augusti och temat är då givet 🙂 Kom med, det blir buskul! Precis som med övriga vinprovningar bokar du på mail till vinprovning@sommelierskan.se

Varmt välkommen till en fullspäckad höst i vinets tecken 🙂