Dags att resa igen

Nästa vecka kommer jag att befinna mig på Mallorca med ett härligt gäng vinresenärer. Mallorca har efter många år som semesterparadis nu även blivit en vinö att räkna med. Under veckan kommer vi varva vingårdsbesök med ledig tid för egna utflykter, vi kommer bo några nätter inne i Palma och några nätter precis vid havet. Superspännande och härligt ska det bli!

Var skulle du vilja åka på vinresa? Skicka mig gärna ett mail med ditt önskemål nu när jag ska ta tag i planeringen för 2024 års resor.

Det var med sorg i hjärtat jag i veckan fick ta det tråkiga beslutet att ställa in novemberresan till Beaujolais, så tråkigt! Men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig och den här gången blev det inte tillräckligt många deltagare för att det skulle fungera.

Som sagt, nya tag inför 2024, hoppas att jag lyckas planera en resa som passar just dig och att vi ses på resande fot!