Semestertider – goda tider

Medan vi ligger i hängmattan och pustar ut växer druvorna i Europas vingårdar så det knakar. Jag har i år haft förmånen att få se vingårdar ca en vecka i månaden från april och framåt och det är superspännande att följa utvecklingen. På många håll runt om tror man på tidig skörd efter alla värmeböljor, vi får väl se om de får rätt!

Sommaren går hur som helst fort och nu är det bara fyra veckor tills vinprovningarna i källaren drar igång på allvar igen, hurra! Om du ännu inte hunnit anmäla dig hittar du program fram till slutet av oktober här.

Vinresor blir det i höst också naturligtvis! I september den numer klassiska resan till Champagne som i dagsläget är fullbokad och så i november, en riktig stämningshöjare i Berusande Beaujolais. Här finns fortfarande platser kvar så spana in programmet ordentligt och anmäl dig redan nu.

Njut av sommaren nu, den är kort! Och så ses vi väldigt snart, antingen i källaren i gamla stan eller på resande fot…