Berusande Beaujolais 2023

Nu är programmet för årets sista vinresa klart och resan är således öppen för bokning! Vi gör ett nytt försök med Berusande Beaujolais som vi ju förra året tvingades knuffa på framtiden.

Följ med till ett sprakande höstvackert Beaujolais och upplev de härliga dagarna precis när Beaujolais Nouveau, årets första vin, släpps. Vi deltar i festligheterna i Beaujeu under onsdagen, som avslutas med att vi vid 12-slaget blir de första att få prova det nya vinet.

Vi kommer att besöka vingårdar, det otroligt vackra och lärorika museet Hameau Dubeouf och givetvis flera av de gulliga byarna i Beaujolais under några dagar, innan vi styr kosan mot staden där gastronomin står i centrum, Lyon.

Följ med på den här resan som garanterat kommer lysa upp i novembermörkret, det kommer du inte att ångra!