Program för starten av 2022 klart

Gårdagens Beaujolaisprovning bjöd på Nouveau men även några Cruviner

Igår var en viktig vindag, nämligen dagen då Beaujolais Nouveau släpps världen över, och självklart var vi ett gäng som samlades i källaren och provade diverse viner från området. Mina onsdagsprovningar kallar jag Sommelierskans OBS-klass och nu har jag fyllt på med nya roliga ämnen och teman för nästa års första tre månader.

Sommelierskans Old School återkommer också, provningar vid lunchtid för dig som har lite annorlunda arbetstider eller kanske inte jobbar längre 🙂 Och på söndagar fortsätter jag givetvis med den omåttligt populära Söndagsskolan. Läs hela kalendariet och hör av dig med din bokning, alla är välkomna!

Hos mig provar vi vin i Riedelglas och det serveras alltid någon form av tilltugg.

Nu när jag har min källare i gamla stan kan jag äntligen ta emot gruppbokningar och företag och är du sugen på att göra en bokning under årets första kvartal är det hög tid att höra av dig nu. Skicka ett mail så syr vi ihop nåt kul!

Ha det gott och drick något gott i novembermörkret, snart ljusnar det igen 🙂