Vårsol och pollenchock

Tack och lov skiner vårsolen över oss nu när vi nås av mörka nyheter om krig och bedrövelse så nära inpå knuten. Låt oss hoppas att det får ett snabbt slut så att alla de splittrade familjerna som nu befinner sig på flykt kan återvända hem och känna sig trygga i ett demokratiskt land.

Mars är här och våren rullar på, jag gör lite avstickare ut i landet för vinprovningar men hänger också mycket i källaren i gamla stan. Passa på att boka in en provning i mars eller april, det finns plats för fler följande datum:

16 mars kl 12.30 Provence

16 mars kl 18.30 Att spara eller inte spara…

27 mars kl 15.30 Pet Nat/Orange/Natur

3 april kl 15.30 Chardonnay

13 april kl 18.30 Lakrits, vin & pralin

19 april kl 18.30 Bubbelglasprovning med Riedel

24 april kl 15.30 Urknepiga druvor…

Läs mer om provningarna här och anmäl dig på mail, varmt välkommen!