Nya vinprovningar på schemat

Vi går in i mars och kalendariet är uppdaterat med nya vinprovningar i april och maj, hoppas verkligen att du hittar något som faller dig i smaken så att jag får se dig i källaren i gamla stan inom kort!

På Själagårdsgatan 21 i gamla stan provas det vin så ofta som möjligt

Vi går verkligen mot ljusare tider och det är dags att byta D-vitamin mot allergimedicin 🙂 Om en dryg månad är det dags för årets första resa, Uppdrag: Ungern. Det är första gången jag arrangerar en resa till ett land där jag aldrig varit, så det ska bli mycket spännande. I slutet av juni sedan väntar All-in Alsace, den bästa uppladdningen för semestern! Här finns fortfarande plats för flera så läs programmet noga och maila mig om du har frågor eller vill anmäla dig. Det kommer bli toppen!

Njut nu av vårens första månad och följ mig gärna på sociala kanaler så att du inte missar något kul!