Nya datum för Cha Cha Cha till Chablis & Champagne

Sedan jag började arrangera vinresor 2017 har det blivit många resor till Champagne, och alltid i skördetid. Inför 2024 tänkte jag flytta resan till våren, men se det var inte populärt… 😉 Därför har jag nu lyssnat på er kära resenärer, gamla som nya, och flyttat hela arrangemanget till september, närmare bestämt 5-9 september. Programmet är precis lika lyxigt som det skulle varit i april, och den här gången hinner vi även med att få en glimt av Chablis och de krispiga vinerna man gör här.

Programmet är uppdaterat och du hittar det här.

Hoppas innerligt att du följer med på denna oförglömliga resa!

Vinterns och vårens vinprovningar är också uppdaterade och det finns en hel massa spännande att välja på! Ta en titt i kalendariet och maila mig din bokning 🙂

Jag önskar dig en riktigt GOD JUL och hoppas att vi snart ses i min källare i gamla stan!