November, väntans tider…

Oktober flög bokstavligen förbi då jag var ute på vift mest hela månaden. Två resor till Baskien och en till Piemonte hann jag med på tre veckor och därför är jag inte riktigt i fas med mörkret som plötsligt tagit över. Jag har rest som färdledare på Club Eriks och Allt om Mats gastronomiska resor och jösses vad mycket gott vi har fått att äta på den ena fina restaurangen efter den andra. Det känns som om jag inte borde äta en matbit innan julafton eller så 😉

Bläckfiskpintxo i San Sebastian
Vackert ägg på trestjärniga Arzak
Tryffelpasta i Piemonte

Nu väntar vi… Väntar på att få tända adventsljusen (om vi har råd i år), väntar på juletid och kanske lite ledigt (om vi har råd i år) och väntar på ljusare tider på alla fronter.

Vad kan jag göra för att underlätta i väntan? Jo, några härliga grejer ska jag nog kunna fiska fram 🙂 Jag lägger just nu sista handen vid provningskalendariet för första kvartalet av 2023 och ett hett julklappstips är givetvis presentkort på en vinprovning hos mig i gamla stan. Fram till jul säljer jag presentkorten för 695 kr, men efter nyår går priset upp till 795 kr eftersom det är vad de allra flesta av mina provningar faktiskt kostar.

Så passa på alltså att köpa presentkort innan jul, de gäller givetvis hela 2023! Maila mig bara så löser jag det på ett kick!

Vill du boka en egen provning för ditt företag eller förening så har jag också ett fint erbjudande nu innan årsskiftet: Boka en provning i perioden 10 jan-28 feb 2023 och boka innan jul så får du 15% rabatt på ordinarie pris. Börja året med att göra något kul med personalen eller vännerna! Läs mer om dessa provningar här.

Kalendariet är uppdaterat med några provningar till i december för dig som hinner och vill, hoppas vi ses i gamla stan snart, varmt välkommen!