Hej i höstrusket!

September har svept iväg i en rasande fart, fullt upp är väl det minsta man kan säga!

Underbara dagar i Champagne med ett glatt gäng inledde månaden, och nu är ju första resan för 2023 ute för bokning, missa inte den! Uppdrag: Ungern går av stapeln veckan efter påsk och blir en superspännande resa genom tre av Ungerns vindistrikt samt en heldag i Budapest.

Följ med på den här superspännande vinresan!

Jag har uppdaterat provningskalendariet och bytt ut någon provning som inte slog igenom riktigt, ibland blir det ju så. Ta en titt och hör av dig för att boka plats. Vill du boka en egen provning för ditt företag eller kompisgäng gör du precis samma sak, maila!

Höstmys i källaren på Själagårdsgatan

Oktober står för dörren och det blir för min del en resemånad. Tre veckor i rad åker jag som färdledare på de gastronomiska resor Club Eriks arrangerar tillsammans med tidningen Allt om Mat, det ska bli så kul och spännande! Första resan går till Baskien och självklart kommer en rapport så småningom.

Må gott så länge och ta hand om dig!