Nya datum för All-in Alsace: 21-25 september

Ibland blir det knas och man får tänka om. Jag tror att den här resan hamnade för nära sommarsemestern helt enkelt och nu landar vi istället in bland vingårdarna i skördesäsong, vilket ju alltid är härligt! Programmet har fått några smärre ändringar och är en natt kortare, men den är absolut lika värd att åka med på. Vi börjar i Tyskland och fortsätter sedan till Alsace, vi besöker lika många vingårdar som i tidigare program och priset har blivit lite plånboksvänligare 🙂 Hela programmet läser du här.

Så medan jag åker till Ungern på årets första vinresa läser du på om Alsace och sedan är du varmt välkommen att boka när du läst färdigt 🙂

Det är också två härliga vinprovningar kvar i april månad där det finns några platser att fylla:

19 april kl. 18.30 Sommelierskans POPUp: Ost & Vin med Arla Unika. Jag får besök av Thomas från Arla Unikas restaurang och burik i Östermalmshallen. Han pratar ost och jag pratar vin. Förhoppningsvis skapar vi magi tillsammans med fantastiska smakkombinationer! 795 kr är priset och du bokar din plats på mail.

23 april kl 15.30 Sommelierskans Söndagsskola: Portugal runt. Portugal är ett litet land men man odlar vin i näst intill hela landet. Mest kända är de söta och starka portvinerna men den här eftermiddagen koncentrerar vi oss på bordsviner, såväl vita som röda. 795 kr per person och anmälan på mail även här.

Må gott, nu är våren snaaart här på riktigt!!!